Alexi Laiho nem látja akadályát annak, hogy új csapatával Children Of Bodom-dalokat adjon elő
2020. március 20. írta: Sarok Bettina

Alexi Laiho nem látja akadályát annak, hogy új csapatával Children Of Bodom-dalokat adjon elő

gettyimages-150708864-1024x1024.jpg

Tavaly ősszel rajongók ezreinek tört darabokra a szíve, illetve dőlt össze bennük egy világ, miután a Children Of Bodom bejelentette, december 15-i fellépésük után végleg leteszik a lantot. A finnek legutolsó lemeze tavaly márciusban került boltokba, mely kiadványt kritikusok és rajongók is egyaránt egekig magasztalta, mondván, ez egy szép visszatérés volt a formáció gyökereihez.

Miután a három alapítótag bejelentette távozását, egyúttal arra is kitértek, miszerint mindazok ellenére, hogy új zenészeket toborozva maga mellé Alexi viszi tovább a bandát, a Children Of Bodom nevet mégsem használhatja, ugyanis a név használati jogai a távozó tagok markában van.

Az énekes nem esett kétségbe, ugyanis határozottan kijelentette, hogy újdonsült csapata egészen biztosan az egyik COB-dalról lesz elnevezve, mintegy utalva arra, hogy a tag-és névcsere ellenére ez még mindig ugyanaz a formáció.

72352538_155087099105842_7738216405975400382_n.jpg

A napokban meg is történt a nagy bejelentés, így kiderült, hogy a finn virtuóz Bodom After Midnight nevet viselő csapata már teljes egészében alakot öltött, mitöbb már zenésztársait is bemutatta Daniel Freyberg gitáráros, Waltteri Väyrynen ütős, Mitja Toivonen basszusgitáros, valamint Lauri Salomaa billentyűs (csak kisegítőként) személyében.

Alexi a finn Kaaos TV-nek adott interjújában elárulta, hogy nem látja akadályát annak, hogy új bandájával továbbra is játszanak majd Children Of Bodom-dalokat, ami mondjuk logikus lépés, hiszen a nóták egytől egyig Laiho tollából származnak:

Természetesen fogunk Children Of Bodom-dalokat játszani, hiszen a közönség többsége hallani szeretné ezeket a dalokat. Ezeket a dalokat egyébként én írtam, így nem látom akadályát annak, hogy előadjuk ezeket az úgynevezett "alapvető" dalokat, de terveben van még egy-két olyan nóta eljátszása is, amit Children Of Bodom soha nem játszott még élőben, vagy már évek óta nem vettük elő őket.

- magyarázta.

bodomaftermidnight.jpg

süti beállítások módosítása