Dalpremier: Powerwolf - Werewolves Of Armenia
2020. március 27. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Powerwolf - Werewolves Of Armenia

0946.jpg

Nyáron kerül majd az üzletek polcaira a Powerwolf újdonsága, ami a Best Of The Blessed elnevezést kapta. A különleges válogatásalbum érdekessége mindössze abban rejlik, hogy két részt ölel fel, melynek egyike egy koncertanyag lesz, a másik felében pedig a legnépszerűbb farkas-slágerek állnak össze egy csokorba - némelyikük teljesen újrahangszerelt változatban.

A formáció legutóbbi nagylemeze egyébként két éve ejtette ámulatba a fanokat, ugyanis a The Sacrament Of Sin, kritikusok- és rajongók hada szerint is az eddigi legkiemelkedőbb alkotása Dorn Attiláéknak, akik saját belátásuk szerint is most leltek igazán önmagukra.

Első ízben a Kiss Of The Cobra King című daluk újrafelvett változata adott okot gyanakvásra, miszerint a srácok valami új dologban sántikálnak, majd megérkezett a hivatalos bejelentés is, aminek első fázisa az album borítójának felfedése volt. A zenekar kicsit sem aprózta el a meglepiket, így kiderült, hogy olyan közönségkedvenc himnuszok bújnak idén új köntösbe mint a We Drink Your Blood, a Werewolves Of Armenia, a Resurrection by Erection, illetve a Sanctified with Dynamite - többek között!

A teljes dallista pedig a következő:

Side A:
1    We Drink Your Blood (New Version 2020)
2    Army of the Night
3    Demons Are a Girl‘s Best Friend
4    Werewolves of Armenia (New Version 2020)

Side B:
5    Saturday Satan (New Version 2020)
6    Amen & Attack
7    Where the Wild Wolves Have Gone
8    Resurrection by Erection (New Version 2020)

Side C:
9    Sanctified with Dynamite (New Version 2020)
10    Kreuzfeuer
11    Armata Strigoi
12    Kiss of the Cobra King (New Version 2019)

Side D:
13    Killers with the Cross  
14    Sacred & Wild
15    In Blood We Trust (New Version 2020)
16    Let There Be Night

A zenekar most újfent meglepte rajongóit, miután hosszú időre háttérbe vonultak, ugyanis megosztottak egy újabb dalt a kiadványról, a választás ezúttal is egy jól ismert klasszikusra esett, nevezetesen a Werewolves of Armenia 2020-as változatára, ami mérföldekkel felülmúlja eredeti valóját, pedig azt is imádjuk rendesen.

A német falka elújságolta, hogy az ezzel a változattal kívánják megidézni a koncertek hangulatát, mondván, hatalmas ováció kerekedik a nézőtéren amint beharangozzák a nótát.

Íme!

süti beállítások módosítása