Megérkezett: Trick Or Treat - The Legend Of The XII Saints
2020. április 25. írta: Sarok Bettina

Megérkezett: Trick Or Treat - The Legend Of The XII Saints

86275943_3419475361401419_4925099080620703744_o.jpg

Tavaly derült ki, miszerint idén hódít piacot az olasz metálzenekar vadonatúj albuma, a The Legend Of The XII Saints elnevezést kapta. A formáció érdekes megoldásra jutott azt illetően, hogyan is vezessék fel az újdonságuk a rajongóknak, akik már tűkön ülve várták a srácok vadonatúj munkáját.

Az Alessandro Conti vezette brigád konceptalbumáról végül havonta voltak hallhatóak tételek, melyek mindegyike dalszöveges kisfilmként került publikálásra. A hozzájuk készült illusztrációkat egyébként a grafikus-és tetoválóművészként is egyaránt mesteri frontember készítette, aki a kezdetektől felel a Trick Or Treat-dalcsokrok képi világáért, megjelenéséért.

Miután a legutolsó nótát is bemutatták, bejelentették a várva várt hírt, miszerint újdonságuk április 24-én, a Scarlet Records lemezkiadó gondozásában kerül majd a boltok polcaira. A kiadvány a minap már fel is töltötte az üres polcokat, mitöbb sikereit is szépen aratja, ugyanis Olaszországban egyetlen nap leforgása a listák második helyén nyitott, onnan viszont hamar átröppent a dobogó legfelső fokára!

süti beállítások módosítása