Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett a Powerwolf!
2020. május 16. írta: Sarok Bettina

Élőfelvételes kisfilmmel jelentkezett a Powerwolf!

63618187-powerwolf-wallpapers.jpg

Többször is beszámoltunk már arról, miszerint idén, különleges kiadványokkal lepi meg rajongóit a Powerwolf. A formáció egy Best Of The Blessed elnevezésű válogatásalbumot készül piacra dobi, melyen legnépszerűbb tételeik sorakoznak fel - egyes nóták teljesen új köntösbe burkolódva.

Erről a részlegről újfent megismerkedhettünk a Kiss Of The Cobra King című nótát, amit tavaly ősszel jelenítettek meg egy kisfilm kíséretében. Márciusban újabb szerzeményt mutattak be, választásuk pedig az egyik közönségkedvencre, a Werewolves Of Armeniára esett. A nóta felújított változata valósággal szárnyal, Dorn Attiláék pedig úgy nyilatkoztak róla, hogy ezen formában kívánják megidézni azt az ovációt, amit a fellépéseken vonz maga köré a szerzemény.

A jó dolgok viszont még nem értek véget, hiszen - ahogyan említettük is - egy második fele is van a kiadványuknak, ami egy, The Live Sacrament elnevezésen szuperáló koncertanyag, amit a 2018-as Wolfsnächte-turné során rögzítettek. Mintegy egyensúlyba hozni a dolgokat, a német farkasok most erről a kiadványról premiereztek, a  választásuk pedig a Sanctified With Dynamite bemutatására esett. 

Íme!

Érdekesség, hogy a közelmúltban azt is szerencsénk volt megtudni, miszerint gőzerőkkel formálódik a nyolcadik Powerwolf-album is, ami 2021-ben fogja meghódítani a nagyvilágot. Matthew Greywolf egy terjedelmes bejegyzés keretein belül mesélt el, miszerint nagyon izgalmas dolgokkal készül, mindezek eredménye pedig egy erőteljes lemez lesz.

A korong minden bizonnyal újabb fejezetet költ majd történelmük üresen álló lapjaira, a dalok rögzítését ugyanis az évé végére datálták, így a jövő év teljes mértékben az izgalmak jegyében telik majd.

süti beállítások módosítása