Dal- és klippremier: Down For Whatever - Mindig Lesz Helyed
2020. július 17. írta: Sarok Bettina

Dal- és klippremier: Down For Whatever - Mindig Lesz Helyed

dfw27709502_1956494337936164_4909199687056819062_o.jpg

Köztudott, miszerint idén készül a boltok polcaira száguldani a Down For Whatever első magyar nyelvű nagylemeze, amit egyelőre teljes titok övez. A csapat néhány tételt már megosztott a kiadványról, melyekre rendre kisfilmek keretein belül kerültek fel a srácok hivatalos YouTube-csatornájára.

Elsőként a Nincs helyed került publikálásra, majd ezt követte a Művilág, majd az Ennyi volt. Tavaly nyáron újabb tétellel örvendeztették meg a rajongókat Kikiék, akik közzétették a Talán című számot, ami valósággal himnusszá nőtte ki magát a célközönség körében. Ezt további két mestermű követte, a sokat mondó Visszaút, valamint a Hogy Lesz Tovább? című szerzemények képében. 

Legutóbb, hosszas beharangozás után, egy vertikális videó keretein belül vált elérhetővé Megfagytál című alkotásuk, ami szinte azonnal belopta magát a rajongók kegyeibe. A formáció, mintegy meglepetés gyanánt, ami napon újabb tételt osztott meg a világgal, ami a Mindig Lesz Helyed elnevezést kapta, és ami - a szokásokhoz hűen - egy klip kíséretében került publikálásra.

Íme!

süti beállítások módosítása