Premier! Down For Whatever - Megfagytál
2020. március 22. írta: Sarok Bettina

Premier! Down For Whatever - Megfagytál

dfw_photo_2018_01.jpg

Készülőben a formáció vadonatúj nagylemeze, amit valamikor a közeljövőben kívánnak a boltok polcaira küldeni. Az egyelőre ismeretlen névvel rendelkező újdonságról egyébként már jó pár tételt hallhattunk, melyek ezúttal magyar nyelven csendülnek fel.

Elsőként a Nincs helyed került publikálásra, majd ezt követte a Művilág, majd az Ennyi volt. Tavaly nyáron újabb tétellel örvendeztették meg a rajongókat Kikiék, akik közzétették a Talán című számot, ami amolyan himnuszként szuperál a célközönség körében. Ezt további két mestermű követte, a sokat mondó Visszaút, valamint a Hogy Lesz Tovább? című szerzemények képében. 

A csapat nemrégiben egy különlegesség kíséretében is hírt adott magáról, ami nem más volt, mint első magyar nyelvű szerzeményük akusztikus változata. Köztudott, miszerint az elmúlt időszakban újabb nótán dolgoztak, amihez természetesen egy kisfilmet is forgattak.

A premierre néhány órája került sor, így végre megismerhettük a Megfagytál című alkotásukat, ami egy vertikális videó keretein belül vált elérhetővé.

Mint tudjátok, az elmúlt időszakban ezzel a számmal, klippel és a koncertekre való készüléssel töltöttük a mindennapjaink nagy részét. Sajnos a kialakult veszélyhelyzet miatt a turné ugyan meghiúsult, de annak ellenére, hogy csak később fogunk tudni találkozni veletek, mi mégis szerettük volna megmutatni nektek, hogy mivel dolgoztunk ez idáig.

- konferálták fel újdonságukat, majd eképp adtak instrukciót a fanoknak:

A maximális élmény érdekében, ha tehetitek telefonról nézzétek a klipet, ugyanis a videót direkt vertikálisan, speciális képaránnyal készítettük hozzá.

süti beállítások módosítása