Dalpremier: Orden Ogan - Heart Of The Android
2020. december 04. írta: Sarok Bettina

Dalpremier: Orden Ogan - Heart Of The Android

ed8ouepwkaemy0u.jpg

Lassan egy éve már annak, hogy megtudtuk, gőzerőkkel készül az Orden Ogan háza táján vadonatúj nagylemezük, ami a Final Days elnevezést kapta. A formáció abban a reményben ült neki az új szerzemények megírásának, hogy ezúttal még magasabb szintre tudják emelni karrierjüket, ami egyébként sem lankad, hiszen legutóbbi korongjuk hatalmas sikerekre tett szert világszerte.

A Final Days egy sötét-tudományos-fantasztikus-koncepció album, ami tartalmazza az Orden Ogan minden egyes védjegyét. Ezen a lemezen a valaha írt legjobb dalaink lesznek megtalálhatók.

- újságolták 2019 decemberében.

A nyár folyamán közzétették első kislemezes dalukat, a választás pedig elsőként az In The Dawn Of The AI című számukra esett. A Sebastian „Seeb“ Levermann vezette srácok egyébként november 13-ra datálta a kiadvány debütálását, amire sajnos a koronavírus-járványnak köszönhetően nem került sor.

A csapat ugyan bejelentette a korong debütálásának új dátumát, ami végül március 12-e lett, a dallistáról azonban továbbra sem rántották le a leplet. Mintegy meglepetés gyanánt, a mai napon újabb tételt osztottak meg a közönséggel, ami egy dalszöveges kisfilm kíséretében került publikálásra és a Heart Of The Android címet viseli.

orden-ogan-final-days-maincover-preview-2019_800x800.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása