Black metál Feuerschwanz módra: dal- és klippremier - Schubsetanz
2021. február 11. írta: Sarok Bettina

Black metál Feuerschwanz módra: dal- és klippremier - Schubsetanz

feuerschwanzmaxresdefault.jpg

Június 26-át írtak a naptárak, amikor végre boltokba került a német formáció vadonatúj nagylemeze, a Das Elfte Gebot. A korong hatalmas sikerre tett szert, így nem is okozott nagy meglepetést, amikor nálunk is a dobogó legfelső fokán foglalt helyet.

A zenekar azóta több koncertet is lelejtett a pandémia ellenére, de persze mindegyiket az előírásoknak megfelelő környezetben. A napokban második online koncertjükre is sor került, melynek különlegessége nemcsak az volt, hogy a Das Elfte Gebot teljes tartalma felcsendült, hanem az is, hogy vendégek ékesítették az estét, közönség azonban ezúttal sem tartózkodott a helyszínen.

Mintegy érdekesség gyanánt, a Napalm Records lemezkiadó a közelmúltban tett közzé egy Napalm Next Door elnevezésű videót, amelyben a csapat egyik táncosa látogatja meg otthonaiban a Feuerschwanz zenészeit. A Ben Metznernél eltöltött idő alatt megtudhattuk, hogy készülőben van 2018-as megjelenésű bombaslágerük, a Schubsetanz blackmetálos változata, azt azonban nem árulta el, hogy a végeredmény mikor válik elérhetővé, holott az ízelítő igencsak magáért beszél.

Most azonban véget ért a várakozás, ugyanis a medieval metálban utazó brigád bejelentette, miszerint február 11-én jelenítik meg a szerzeményt, s ha mindez nem volna elég, egy kisfilmet is készítettek hozzá, ami merőben eltér az eredetitől.

Íme!

süti beállítások módosítása