Battle Beast: Noora Louhimo szerint, Anton Kabanen távozása jót tett a zenekarnak
2019. november 06. írta: Sarok Bettina

Battle Beast: Noora Louhimo szerint, Anton Kabanen távozása jót tett a zenekarnak

bb_group_prime0.jpg

2015-ben robbant a bomba, miszerint távozik a Battle Beast soraiból Anton Kabanen, aki nemcsak az egyik alapítója volt a formációnak, de a szövegekért is teljes egészében ő felelt. A zenész persze nem sokáig szomorkodott, ugyanis nem sokkal később bejelentette, miszerint Beast In Black néven új zenekart hívott életre, melynek tagjai különböző nemzetiségűek.

Az újdonsült együttes szekere hamar sikert sikerre halmozott, különösen második nagylemezük, ami idén februárban került megjelenésre. A Battle Beast sem adhat okot panaszra, hiszen ők is idén dobták piacra vadonatúj albumukat, ami azért rendesen eltér korábbi kiadványaiktól, ám kétség sem fér ahhoz, hogy a rajongók tettszését teljes mértékben elnyerte.

Az nyilván mindenkit érdekel egy bizonyos szinten, hogy a válás ellenére is követik-e a felek egymás munkásságát, mely témát egyébként sokan inkább kényelmesen elkerülnek. Noora Louhimo énekesnőt most pontosan e téma kapcsán faggatták, pontosabban arról, hogy mit gondol egykori zenésztársa csapatáról:

Azt hiszem, hogy ők egy nagyon jó zenekar, akik jó zenét csinálnak. Úgy gondolom, hogy miután Antonnal elváltak útjaink, minden a helyére került. Neki is van egy saját bandája, és nekünk is ott a miénk, tehát mindketten jó dolgokat viszünk véghez. Szerintem, ez mindenki számára egy nyerő helyzet... A Beast In Black énekese [Yannis Papadopoulos] egyébként nagyon jó és tehetséges.

988555_936396096482030_3379737853142933526_n0.jpg

- felelte, majd szóba került folyamatban lévő szólóalbuma is, amiről a következőket mondta:

Jelenleg a dalszerzési folyamatnál tartok. Ez egyáltalán nem lesz metál. Sokkal inkább visszatérek majd a gyökereimhez - nagyon érdekes lesz.

- válaszolta, megerősítve, miszerint gőzerőkkel dolgozik, és hogy a saját lemeze sokkal visszafogottabb lesz.

süti beállítások módosítása