Sikeres popelőadók elől halászott el díjat Floor Jansen!
2020. január 27. írta: Sarok Bettina

Sikeres popelőadók elől halászott el díjat Floor Jansen!

763_2_0.jpg

Floor Jansen korunk egyik legtehetségesebb, legsokoldalúbb metálénekesnője, akit többek között olyan pacsirták vezettek a metálszakma útjára, mint Anneke van Giersbergen, illetve egyik legjobb barátnője, Tarja Turunen. A holland énekesnő már több ízben is bemutatta mi mindenre képes a torka, ám a Beste Zangersben való szereplése újabb kapukat nyitott a számára.

Floor ugyanis megmutatta, a vonaglás és a fejrázás mellett nemcsak a metálban tud otthonosan mozogni, hanem bizony a popdalok is hallgathatóvá válnak előadásában. Az énekesnő szavaival élve, Hollandiában amolyan második karrier kezdődött el a számára, hiszen bár az After Forever által vált népszerűvé, nevét mégis az imént említett műsor folyamán ismerték meg igazán.

A Beste Zangersnek köszönhetően nemrégiben egy díjban is részesült a holland pacsirta, amit eredetileg elismert popelőadóknak szoktak átadni. Volt is néhány esélyes, ám Floor rendesen beleköpött a levesükbe, amikor kihirdették, hogy az idei évben az ex-ReVamp-frontasszonynál landol a szobrocska.  A vokalista azonban a Nightwish miatt sajnos nem tudta személyesen átvenni a díjat, ám később egy, a közösségi felületein megosztott bejegyzésben mondott köszönetet a támogatásért, valamint a felé irányuló bizalomért.

noname000000.jpg

Azt kívánom, bárcsak ott lehettem volna, hogy személyesen vehessem át a díjat. De sajnos Lappföldön voltam a Nightwish-sel, hogy bemutassuk a médiának a hamarosan érkező nagylemezünket (Human. :||: Nature.).

- fejezte ki elkeseredettségét, majd eképp mondott köszönetet:

Minden egyes szóért hálás köszönetem! Köszönet minden egyes erőfeszítésért, hogy elmondhassam a történetem. Köszönöm a támogatást!

noname0000000000.jpg

- olvasható a fentebb látható fotóhoz fűzve.

Mindennek köszönhetően Floor most egy igen nagy sikernek örvendő szólókarriert is beindíthatott, turnéja pedig jelenleg is tart. Elmondása szerint, nehéz lesz egyensúlyba hozni szólómunkásságát a Nightwish-sel történő dolgokkal, hiszen bár sosem vágyott szólóban tevékenykedni, most mégis nagyobb igényt tartanak rá. 

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, miszerint az énekesnő egy elég különleges számlistával turnézik, hiszen több, mint húsz éves karriert tudhat maga mögött, melynek során két zenekarától is el kellett búcsúznia. Mindezek ellenére észrevehető, hogy a saját, tehát az általa jegyzett dalok előadása során leírhatatlan boldogság tölti el, hiszen végre ismét önmaga lehet.

Mindezeken felül, az egykori After Forever-énekesnő olyannyira felkeltette a hollandok figyelmét, hogy azok szívesen elküldenék őt az Eurovíziós dalfesztiválra is, mely lehetőségre még maga a dalos pacsirta sem mondana nemet, de ha mindez esetleg nem volna elég, az a lehetőség is felmerült, hogy Tarjához, valamint Cristina Scabbiához hasonlóan ő is mentor székbe üljön egyengetni a kezdők útját, ám erre személy szerint nem sok esélyt lát. 

süti beállítások módosítása