Albumpremier: Amberian Dawn - Looking For You
2020. január 31. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Amberian Dawn - Looking For You

ad-3000x3000-768x768_1.jpg

Tavaly számoltunk be arról, miszerint elkészült a finn zenekar vadonatúj nagylemeze, ami a Looking For You elnevezést kapta. A Päivi Selo vezette együttes amellett, hogy bejelentette az újdonság érkezését, néhány információt is cspegtetett a rajongók kíváncsiságát fokozva.

Első ízben elárulták, hogy egy különleges duett is helyet kapott a számlistán, amit Fabio Lione közreműködésével rögzítettek és ami a Symphony Nr. 1 Part 3 – Awakening elnevezést kapta. Mindezek mellett, megosztották első kislemezes dalukat is a(z) United című szám képében. Ezt követően, kisfilmet forgattak az ABBA-feldolgozásukhoz, tehát a Lay All Your Love On Me-höz.

A finnek azonban azt sem felejtették el közölni a fanatikusokkal, miszerint még egy klipet leforgattak, a kamerák pedig ezúttal a lemez névadó tételéhez, azaz a Looking For You-hoz forogtak. ABBA-metálként is fémjelzett banda a mai napon dobta hivatalosan is piacra újdonsült nagylemezét, ami egyébként különleges és egyben igen megtisztelő körülmények között került rögzítsre. 

amberiandawn_group3_lowres.jpg

Előzö kiadványaikkal ellentétben, ezen sokkal jobban fellelhető inspirációjuk jegyei, tehát sokkal jobban fellelhető a nótákon a svéd csapatra jellemző stílusjegyek, mindettől függetlenül azonban igen dallamos dalok csendülnek fel.

Ismerd meg Te is!

süti beállítások módosítása