Megérkezett Tarja újdonsága!
2020. május 08. írta: Sarok Bettina

Megérkezett Tarja újdonsága!

img_0763b_high0.jpg

A finn énekesnő tavaly küldte boltokba In The Raw elnevezésű stúdióalbumát, ami saját belátása szerint is az eddigi legkeményebb és egyben a legszemélyesebb kiadvány lett, ami valaha is kikerült a kezei közül. A Nightwish egykori frontasszonya számos emlék között búvárkodott a korong készületei során, egyik ilyen például a Nightwish-sel rögzített Once című album, ami máig az egyik legnagyobb mérföldköve a bandának.

A dalos pacsirta idén sem unatkozik, hiszen lázasan dolgozik vadonatúj albumán, emellett egy DVD-vel is készül, ami 15 éve tartó szólókarrierje előtt tiszteleg. Ha mindez nem volna elég, Outlanders elnevezésű projektje is újra lángra kapott, ősszel pedig végre gyümölcsözővé válik az újdonságba fektetett kőkemény munka.

A napokban érkezett a hír, miszerint a vokalista egy különleges kiadványt is boltokba küld, ami mintegy kiegészítője legutóbbi anyagának. Az Extra Raw címmel rendelkező nyalánkság a mai napon vált elérhetővé minden egyes platformon, és mintegy hét nótát sorakoztat fel, különböző változatokban. Helyet kapott rajta többek között a Railroads demo változata, amit korábban már volt szerencsénk megismerni.

Íme az újdonság!

süti beállítások módosítása