Közelgő terveikről mesélt a Within Temptation énekesnője
2020. május 29. írta: Sarok Bettina

Közelgő terveikről mesélt a Within Temptation énekesnője

tumblr_b2f7656850a4eef02e7c1fba873af8f8_71d1fb21_20480.jpg

Tavaly óta köztudott tény, miszerint már gőzerőkkel körvonalazódik a következő Within Temptation-album, amit vélhetően jövőre kíván boltokba küldeni a zenekar. A csapat többször is kijelentette, miszerint a Resist vonalát kívánják folytatni, továbbá a vele elért sikereiket überelni.

Sharon den Adel egy korábbi interjú során elárulta, miszerint sokkal keményebb nótákkal készülnek, melyek minden bizonnyal komoly alapkövekből építkeznek.  A formáció a közelmúltban tudatta közönségével, miszerint Entertain You címmel, egy teljesen új kislemezt kívánnak bemutatni, ami egyúttal új lemezük előfutára.

A nóta hivatalosan május 8.-án kerítette hatalomba a célközönséget, majd kiderült, hogy az 1996 óta működő veteránok egy kisfilmet is forgattak hozzá, ami a napokban került fel hivatalos YouTube-csatornájukra.

 A hollandok frontasszonyát most újfent mikrofonvégre kapták, nyilatkozatában pedig bizakodóan mesélt terveikről, melyek többségét a további nóták megjelenítése képezi.

Mindössze két dalt vettünk fel, viszont rengeteg demónk van, amiket elég gyorsan be tudunk majd fejezni. Azzal kezdjük, hogy a demókat valódi dalokká formáljuk, vélhetően jövőre, pedig meg is jelenítünk majd néhányat.

- vallotta be magáról az új lemez készületeiről, amit eképp bővített:

Végezetül, az új album is érkezik majd, ami egyelőre még nem készült el teljesen; ezért is kezdünk majd új dalokat írni, hogy a lemezünk végleges legyen.

süti beállítások módosítása