Debütált a Within Temptation vadonatúj kislemeze!
2020. november 20. írta: Sarok Bettina

Debütált a Within Temptation vadonatúj kislemeze!

thumb-1920-559111.jpg

Köztudott, miszerint a holland zenekar lázasan dolgozik vadonatúj nagylemezén, amiről Sharon den Adel többször is azt hangoztatta, hogy a dalok ezúttal is modern elemekből építkeznek, de ez esetben a keményebb hangzást is visszaszeretnék csempészni, olyannyira, hogy a korai Within Temptation-hangzást szeretnék ismét csatasorba állítani.

A csapat legutóbbi lemeze egyébként tavaly februárban került boltokba és a Resist elnevezést kapta. Májusban már fültanúi lehettünk az Entertain You című szerzeménynek, ami az első előfutáraként szuperál a jelenleg is körvonalazódó WT-korongnak. Az együttes a napokban közölte a nagyérdeművel, miszerint november 20-án, azaz a mai napon kívánják boltokba küldeni The Purge címet viselő kislemezüket, amiből egy apró részletet már tegnap közzétettek, amiről e-mailben értesítették azokat, akik igényelték a néhány másodpercet felölelő videót.

Sharon és a srácok nem is húzták sokáig az időt, pontban éjfélkor már minden egyes platformon elérhetővé vált a The Purge, amire mindösszesen négy tételt pakoltak fel, köztük a már fent is említett Entertain Yout.

süti beállítások módosítása