Klippremier: Sabaton - Seven Pillars Of Wisdom
2019. december 21. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Sabaton - Seven Pillars Of Wisdom

2669940_0.jpg

Nyáron jelent meg a Sabaton vadonatúj albuma, ami a The Great War elnevezést kapta. A formáció hamar nagy sikerre tett szert a kiadvánnyal, ami teljes egészében az I. világháború előtt tiszteleg. Az idén 20 éves fennálását ünneplő csapat szokás szerint  csupa meglepetés, hiszen a Wackenen egy fergeteges show keretein belül ünnepelték meg jubileumukat, de az év további résézben is számos aprósággal megörvendeztették már rajongótáborukat.

Első ízben hódító útjára indult történelmi YouTube-csatornájuk, majd ezt követően napvilágot látott a Sabaton-játék is, ami teljes egészében ingyenesen elérhető. Ha mindez nem volna elég, a csapat újra felvette az Angels Calling című számukat, mely nóta még a 2006-os megjelenésű, Attero Dominatus címre keresztelt lemezükön kapott helyet. A régi-új szerzeményt az Apocalypticával karöltve varázsolták újjá - nem kis sikerrel.

A Joakim Brodén vezette csatárok egyébként köztudottan egy vadoatúj kisfilmet forgattak, melynek helyszínéül a Szahara szolgált, ahonnan a visszatérésük cseppet sem volt zökkenő mentes, ám annál inkább emlékezetes maradt a számukra, ugyanis balesetet szenvedtek

Munkájuk azonban gyümölcsöző volt, a végeredményt pedig végre mi is megkaptuk, hiszen alig néhány órája vált elérhetővé újdonságuk, így azt is megtudhattuk, miszerint a Bismarck, a Fields Of Verdun, a The Red Baron, a Great War, valamint az 82nd All The Way utódjaként a Seven Pillars Of Wisdom került megfilmesítésre.

Íme!

süti beállítások módosítása